Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Dinsdag 22 November 2022

      Alles voor het buitenkoken!

      Gietijzer, fantastisch in gebruik en bovendien kun je er je leven lang plezier van hebben! Behandel het gietijzer met respect en je kunt een waardevolle collectie verzamelen!

      Wat is er allemaal te vinden? Hoe kun je je buitenkookervaring nóg leuker maken en nog meer vragen waarvan je niet wist dat je het antwoord wilde weten! 

      Gietijzer

      Bijna ál onze gietijzeren producten zijn pre-seasoned. Dat betekent dat er vanuit de fabriek een (vegetarische) coating op zit zodat al onze potten en pannen goed beschermd en zonder roest bij je thuis komen. Al onze gietijzeren producten die pre-seasoned zijn, moeten met conditioner worden ingebrand en onderhouden. Zó gebeurd en daarmee krijgt je pan de perfecte verzorging en help je mee om de antiaanbaklaag op te bouwen. Als de producten geëmailleerd zijn staat dat er expliciet bij en hoef je niet in te branden. Meer weten over het inbranden? Lees hier ons blog 'Inbranden, hoe doe je dat?'

      Warmteverdeling

      Een van de mooie eigenschappen van gietijzer is dat het de warmte goed verdeelt en bovendien lang vasthoudt. Het beste bakresultaat krijg je als je het gietijzer voor gebruik verwarmt zodat de warmte goed in het ijzer komt. Dit betekent ook dat je standaard hittebestendige handschoenen bij de hand mag hebben! 

      Alle warmtebronnen

      Geen warmtebron is te gek voor de gietijzeren pannen. Gietijzer kan tegen hoge temperaturen en is daarom perfect voor gebruik op het vuur, in de barbecue, op de grill of stove en kan ook binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld op inductie of in de oven.  

          

       

      Gietijzeren pannen

      De Dutch Oven is veruit de bekendste gietijzeren pan, en tegelijkertijd de pan waarmee het voor ons allemaal begon! De skillets en barbecuepannen staan bij menig gebruiker al in de buitenkeuken.

      De Dutch Ovens & Barbecuepannen

      Welke Dutch Ovens zijn er beschikbaar en zo'n barbecuepan, is dat ook een Dutch Oven? Er zijn maar weinig kanten die je níet op kunt met een Dutch Oven. Wil je weten welke Dutch Ovens voor jou het beste passen? Lees dan het blog: Alle Dutch Ovens verzamelen!

       

      Skillets

      Gietijzeren koekenpannen, binnen de buitenkookcomunity beter bekend als skillets. Gebruik ze als ovenschaal, om in te bakken en wist je dat we bij de meeste skillets bijpassende deksels hebben? Benieuwd waarom je ze eigenlijk allemaal zou moeten hebben? Lees dan ons blog: Grill'it in je skillet! 

       

      Kies je vrijheid

      Ga je er graag op uit? De natuur in, op vakantie met de camper of caravan, of ben je helemaal weg van kampvuur? Haal de rust in je tuin met onze Camp Stove, KIBO Grill, Driepoot en Kampvuurset. 

      Wil je alles weten over het bouwen van een kampvuur, vraag je je af hoe je de KIBO Grill gebruikt of weten wat je allemaal met onze Camp Stove kunt doen? Ga er dan maar even lekker voor zitten en lees de blogs. 

       

      FUN COOKING! 

      Koken is leuk, buitenkoken nóg leuker. Ga aan de slag met onze poffertjespan, wafelijzer of bak heerlijke tosti's in het sandwichijzer. Marshmallows roosteren boven een vuur of bak verrukkelijke smashburgers! Fun cooking is vrijheid, gezelligheid, en vooral lekker! 

      Op zoek naar passende inspiratie voor gezelligheid met de familie, nieuwe buitenkookactiviteiten of gewoon zin in een lekker gerecht? 

       

      Fire Supplies! 

      Zuurstof, brandstof en warmte. Dát heb je nodig om een vuur te maken. Zuurstof is in ruime hoeveelheid aanwezig. Warmte en brandstof, daarvoor kun je bij ons terecht!

      Kies voor houtskool of briketten als brandstof en gebruik de wokkels of aanmaakblokjes om deze aan te krijgen. Houtskool wordt veelal gebruikt in barbecues en stoves, briketten

      Maak zelf vuur met onze superhandige magnesiumsticks! Hoe stoer is dat?! 

       

      Bekijk hier al onze fire supplies!

       

      Hey BBQ-er, klaar voor je volgende avontuur?

      Als echte BBQ-liefhebber kun je hier je hart ophalen. Wist je dat we nog veel meer gietijzer hebben en dat we ook heel veel inspiratie om uit te putten? 

      Gietijzeren ovenschaal

      Onze ovenschaal, compact van formaat en handig in gebruik! Zoals je mag verwachten is ook onze ovenschaal volledig gemaakt van gietijzer. Laat je verrassen en vind allerlei fantastische recepten via het blog! Bescherm je handen tegen het hete gietijzer met onze Lederen BBQ Handschoenen 

       

      Plancha, dit is die lekkere plancha! 

      Ben jij de baas in de tuin? Is de barbecue jouw domein? Ben je de troste bezitter van een large model of van plan er eentje aan te schaffen? Kijk dan nog maar eens goed! De plancha maakt van je barbecue een nieuw concept. Met de grillzijde aan de ene kant, en een vlak bakoppervlak aan de andere kun je alle kanten op. 

       

       

      THINK OUTSIDE THE KITCHEN

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »