Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Zondag 10 April 2022

      Inspiratie: De Paëllapan!

       De paëllapan

      De opstaande hoge rand zorgt ervoor dat de pan gebruikt kan worden als wok, paëllapan en sauteerpan. De pan is passend gemaakt zodat de grote Dutch oven-deksels er ook op gebruikt kunnen worden.

      ✔ Perfecte fit met de deksel van onze 6Qt (TWM010) en 9Qt (TWM011) Dutch Oven
      ✔ Geschikt voor iedere warmtebron
      ✔ Duurzaam gietijzer

       

      Sauteren en wokken

      Een kooktechniek waarbij het gerecht in een kleine hoeveelheid vet op hoog vuur wordt bereidt. Het eten heeft een korte bereidingstijd. Bij sauteren denken we vaak aan het schroeien van bijvoorbeeld vlees. 

      Paëlla

      Paëlla komt oorspronkelijk uit Valencia. Een provincie aan de oostkust van Spanje. Over het ontstaan gaan verschillende verhalen de rondte en het gerecht heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld. Wij kennen het vooral van vakantie. Een geel rijstgerecht met kip, schaal- en schelpdieren en verschillende groenten. We hebben een lekker recept voor je klaargezet. Je leest 'm hier!

       

      Schoonmaken

      Onze paëllapan is gemaakt van duurzaam gietijzer. Net zoals onze andere gietijzeren pannen en accessoires is het van groot belang de pan na gebruik direct schoon te maken met heet water. Zijn er toch wat aangebakken etensresten? Gebruik dan de chain mail, of chain mail scrubber om deze los te maken.

      Na het schoonmaken goed afdrogen en op ongeveer 120 graden in de oven of barbecue zorgen dat het water in het gietijzer ook verdampt. Voorzien van een laagje conditioner, en klaar!

      Hardnekkige etensresten

      Wil het niet goed lukken om de etensresten los te krijgen, dan kun je een afwasborstel proberen. De kans bestaat wel dat je de ingebrande laag licht beschadigd. Het is aan te bevelen om de pan dan extra in te branden voor gebruik. Kort samengevat: Schoonspoelen met heet water, water laten verdampen op 120 graden, voorzien van een dunne laag conditioner en deze laag inbranden op +/- 180 graden alvorens de pan weg te zetten. 

       

      Waar te koop? 

      Bekijk alle aangesloten dealers hier en zoek een winkel of webshop bij jou in de buurt. Informeer bij je dealer of ze het product op voorraad hebben. 

       

      Specificaties:
      Diameter: 31,5 cm
      Breedte incl. handvaten: 38 cm
      Hoogte: 6 cm
      Gewicht: 2,7 Kg

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »