Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Over ons

   Als fanatieke BBQ-liefhebbers met een passie voor vuur zien wij de vraag naar open vuur koken de afgelopen tijd gestaag groeien. Dit snappen wij, met alle technische snufjes in de 21e eeuw vragen we allemaal soms om een uitlaatklep, een greep naar authenticiteit. Dit heeft ons geïnspireerd om een van oorsprong oer-Hollands product weer nieuwe betekenis te geven; de Dutch Oven!

    

   Het klassieke kookobject voor open vuur is de Dutch Oven: een grote gietijzeren pan op drie pootjes, die je kan neerzetten op houtskool. De oven wordt al gebruikt sinds de zeventiende eeuw, maar heeft zichzelf bewezen als een tijdloos en onmisbaar attribuut voor koken in de buitenlucht. Naar verluidt heeft de oven zijn naam verkregen doordat Nederlandse kooplui de oven bij mensen aan de deur verkochten. Nederlandse kolonisten die in Amerika verbleven, gebruikten de oven regelmatig. De oven werd onder Amerikanen al gauw aan de man gebracht, aangezien de Dutch Oven de mogelijkheid bood om onder primitieve omstandigheden lekker te koken.

    

   Onze missie is om de Dutch Oven weer terug te brengen naar zijn oorsprong! Met een oer-Hollandse naam en unieke producten van een oer-Hollandse kwaliteit hebben wij de Dutch Oven weer thuisgebracht.

    

   Nu willen wij ook de volgende stap zetten.

    

   De Dutch Oven was altijd een belangrijk instrument waarbij samen eten en delen centraal stonden. Dit is ook waarom een Dutch Oven een belangrijk erfstuk werd binnen de familie. Wij geloven dat in tijden dat iedereen drukker is dan ooit het belangrijk is om samen te koken, te eten en vooral plezier te hebben en te delen.

    

   Wij doen er alles aan om onze producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en een oer-Hollandse kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »