Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Dinsdag 2 Augustus 2022

      Heb je trek in een warm maal? Bak dan met onze ovenschaal

      Onze ovenschaal, compact van formaat en handig in gebruik! Zoals je mag verwachten is ook onze ovenschaal volledig gemaakt van gietijzer. Ga je voor de hele familie een eenpansgerecht klaarmaken? Dan kun je misschien toch beter een van onze Dutch Ovens gebruiken. Voor een bijgerecht, dessert, paté of een 2-persoons hoofdgerecht is de ovenschaal perféct! 

      Specificaties

      ArtikelnummerTWM036
      Gewicht1,45 Kg
      Afmeting26x15x5 cm
      Bakoppervlak19x14 cm

       

      Alle warmtebronnen

      Gietijzer staat er om bekend dat het de warmte lang vasthoudt en gelijkmatig verdeelt. Wel zo handig als je een gerecht in de oven doet waarbij het binnenin ook goed gaar moet worden. Gebruik de ovenschaal in je oven, kamado, kogel-barbecue of andere barbecues. Je kunt de ovenschaal ook gebruiken in open vuur. Wil je dan een ovenschotel maken kun je bijvoorbeeld een tweede ovenschaal op z'n kop erop zetten. Deze 2e ovenschaal - of andere gietijzeren pan - heeft de functie van een deksel zodat je er hout, houtskool of briketten bovenop kan leggen. Zo creëer je je eigen oven. 

      De ovenschaal ín een Dutch Oven

      Wist je dat je de ovenschaal ín een Dutch Oven 6Qt en Dutch Oven 9Qt Dutch Oven kan plaatsen? Hang 'm boven het vuur en zorg dat je ovenschaal van onder én boven wordt verwarmd.  

       

      Onderzetter & Serveerplank

      Serveer je favoriete gerechten in combinatie met de bijpassende onderzetter en serveerplank. Cadeautip! Deze leuke set doet het goed als verjaardagscadeau en kerstgeschenk.

       

      Inbranden

      We krijgen geregeld vragen over het inbranden. Ook de ovenschaal moet worden ingebrand voor gebruik en moet met conditioner onderhouden worden. Lees hier meer over inbranden en lees meer over hoe je je gietijzeren producten kan onderhouden.  

      Recepten

      Gebruik je kamado als oven en maak heerlijke oven-gerechten, zoals Aardappelgratin, canneloni, blueberry pie, of een super lekkere brownie! Houd er rekening mee dat de meeste recepten gemaakt zijn voor grotere porties. :-)

       

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »