Customer Support
0
Close

Categories

Filters
   The Windmill® Genuine Dutch Cast Iron - Thursday 31 August 2023

   Voor álle warmtebronnen. - Usp's & Verkooptechnieken

    

   Geen warmtebron is te gek voor de gietijzeren pannen. Gietijzer kan tegen hoge temperaturen en is daarom perfect voor gebruik op het vuur, in de barbecue, op de grill of Camp Stove en kan ook binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld op inductie of in de oven. Geschikt voor: Gas, keramische kookplaat, oven, inductie, open vuur, (keramische)barbecue, hout, houtskool en briketten

   Let op: Dutch Ovens met pootjes zijn een uitzondering op de regel. Deze kunnen niet op inductie worden gebruikt omdat de pootjes ervoor zorgen dat er geen contact gemaakt wordt. Alle overige pannen kun je ook zeker op inductie gebruiken.

    

         

    

   Warmteverdeling

   Een van de mooie eigenschappen van gietijzer is dat het de warmte goed verdeelt en bovendien lang vasthoudt. Het beste bakresultaat krijg je als je het gietijzer voor gebruik verwarmt zodat de warmte goed in het ijzer komt. De pannen worden dus enorm heet! Dit betekent ook dat je standaard hittenbestendige handschoenen bij de hand mag hebben.

   Voor de beste smaak

   Ontdek hoe gietijzer zorgt voor de beste smaakervaring bij het koken. Door zijn uitstekende warmtebehoud en gelijkmatige warmteverdeling, creëert gietijzer een ideale omgeving voor het bereiden van heerlijke gerechten.

   Voor een leven lang

   Ontdek het kookplezier dat een leven lang meegaat! Met een beetje zorg en aandacht kun je jarenlang genieten van je gietijzeren product. Het duurzame karakter van gietijzer zorgt ervoor dat het bestand is tegen intensief gebruik en de tand des tijds doorstaat. Door regelmatig inbranden, schoonmaken en het juiste onderhoud te bieden, blijft je gietijzeren product in topconditie en staat het altijd klaar om de meest smaakvolle gerechten te bereiden.

   We lichten het verderop nog een keer uit, maar hier zijn nog twee hele handige berichten:

   Alles over onderhoud op www.thewindmillcastiron.nl/onderhoud.

   Lees alles over inbranden en het eerste gebruik op www.thewindmillcastiron.nl/inbranden.

   News & updates

   Recente artikelen

   Compare 0

   Add another product (max. 5)

   Start comparison

   Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »