Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmil B.V. - Donderdag 7 Juli 2022

      Vier de zomer!

      Zonnebrand op je gezicht, teenslippers bij de hand? Dan kan de zomer nu echt beginnen! We zetten een flinke dosis inspiratie op een rij voor opnieuw een fantastisch outdoorseizoen.

       

      Inspiratie: Camp Stove

      De Camp stove is een lichtgewicht alleskunner. Een handige warmtebron die ook op veel campings is toegestaan. Gebruik houtskool of briketten en verwarm zo je pannen tijdens het koken. Met het handige gietijzeren grillrooster verandert je Stove in een grill. De plancha past er ook op. met een grill en vlakke zijde kun je daar ook alle kanten mee op. 

       

      Gebruik je barbecue als oven

      Heb je een gesloten kamado barbecue zoals een Big Green Egg, een Bastard of Grill Guru? Of heb je een Weber kogelbarbecue? Dan kun je deze bbq goed gebruiken als oven! Maak gebruik van indirecte warmte, en voorkom dat je barbecue een vlammenwerper wordt. Bak bijvoorbeeld brood, quiche of een kersencrumble in je barbecue met de broodpan, ovenschaal of een skillet zonder handvaten

       

      Geen deksel bij je grill?

      Heb je een ander type barbecue of grill zonder deksel? Dan kun je onze pannen met deksels gebruiken om alsnog het effect van een oven te creëren. Gebruik je barbecue, stove of vuurschaal als warmtebron en plaats met de kolentang ook hout, houtskool of briketten op de deksel. Zorg voor een gelijkmatige verdeling van de warmte om te voorkomen dat er iets aanbrandt. Zoals bij bijna alles; hoe vaker je het doet, hoe beter het zal gaan. 

       

      De kampvuurset voor gezelligheid

      De kampvuurset als vuurschaal, grill en warmtebron voor pannen. Eerst gezamenlijk koken en daarna nog een lekker dessert toe. Bijvoorbeeld Gegrilde ananas aan de haak van de driepoot, marshmellows met de firepitsticks, of verse wafels uit het wafelijzer! Gebruik de verlengpoten om de driepoot langer te maken en daarmee de afstand tot het vuur te verhogen. 

       

      Poffertjes!

      Dit is zo'n klassieker, echte Hollandse poffertjes uit de gietijzeren poffertjespan! Wist je dat je nog veel meer met je poffertjespan kan maken? Inspiratie vind je hier!

      Enne, hier weet je het nooit, maar er zijn altijd nog paraplu's. Limited Edition, dus wees er snel bij! :-)

       

       

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »