Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Zaterdag 10 September 2022

      Sauspan

      Onze gietijzeren steelpan, beter bekend als de sauspan, is onmisbaar in je keuken. De vlakke bodem, hoge rand en robuuste steel zorgen er voor dat je deze pan voor allerlei verschillende gerechten kan gebruiken. Sauzen, soepen, desserts en bijgerechten, echt een handige pan om erbij te hebben. Een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie staat voor je klaar! 

      Nieuwe look

      Onlangs heeft de sauspan een nieuwe look gekregen, helemaal in stijl met ons merk. Gebruik de sauspan op alle warmtebronnen; op het vuur, je barbecue, binnen in de oven, op gas of inductie. 

      Tip: Gietijzer moet worden ingebrand en wordt heel erg heet! Gebruik dus conditioner, hittebestendige handschoen of leren handschoenen en gebruik je de deksel van de pan? Dan kun je wel een deksellifter gebruiken!

      Sauzen

      Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een saus voor te vinden. Niets is lekkerder dan dat je ze zelf maakt, zoals deze klassiekers: bolognesesaus, championsaus, bechamelsaus, satésaus, cheddarsaus, BBQ saus en zoetzuursaus.

       

       

      Soepen

      Comfortfood! Op een koude dag een lekkere verse kop soep op tafel. Geluk zit soms in de kleine dingen. Wat dacht je van noedelsoep, pompoensoepvegetarische tomatensoep, of bouillon? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Aan tafel!

      Zoete gerechten

      Keuze genoeg; appelmoes, stoofperen, vanillesaus, kersensaus, appelcrumble, caramelappeltjes of stroop

       

      Hartige gerechten

      Ook voor de liefhebber van hartige gerechten of snacks biedt de sauspan uitkomst. 'Mac and cheese', currywurst, kleine ovenschotels, een vispotje, gehaktballetjes in satésaus of cowboybeans? Een gekookt ei of vulling voor je quiche? Dat gaat je zeker lukken! 

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »