Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill® Genuine Dutch Cast Iron - Donderdag 31 Augustus 2023

      Voor sfeer. - Demonstratie's & VIP avond

      Voor sfeer

      Ontdek de veelzijdigheid van onze gietijzeren BBQ producten tijdens onze outdoor cooking demonstraties. Naast het tonen van de mogelijkheden van onze producten, zorgen deze demo's ook voor een leuke promotie en gezellige sfeer in jouw winkel. 

      Bij iedere outdoor cooking demonstratie gebruikt onze pitmaster de gietijzeren BBQ producten van The Windmill. Hierdoor ontstaat een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van de gietijzeren producten van The Windmill.

      Net zoals onze duurzame gietijzeren producten, maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame verantwoorde disposables. Deze disposables zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij de opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, papier, bagasse (suikerrietpulp) et cetera, sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

      Als je het leuk vindt dat ons demoteam met de pick-up en/of met de tent een kookdemo voor de winkel komt verzorgen kun je een aanvraag doen voor een bepaalde datum. Wij sturen dan een offerte op. Stuur een mailtje naar [email protected].

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »