Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   The Windmill® Genuine Dutch Cast Iron - Donderdag 31 Augustus 2023

   Vloerplan, Display's en POS materiaal

   Voor uitstraling

   We hebben drie soorten displays beschikbaar: TWM000XL Display op Europallet, het TWM000L Display op een halve euro pallet en ons TWM000S display, een stijlvol krat.

    

   Het TWM000XL Display Europallet is een grotere displayoptie die meer ruimte biedt voor producten. Met het formaat van een standaard Europallet biedt dit display een ruime presentatieoppervlakte. Het is ideaal voor grotere winkels, supermarkten of beurzen waar een indrukwekkende en uitgebreide presentatie van producten gewenst is.

   Het TWM000L Display halve euro pallet is een compacte en veelzijdige displayoplossing. Met zijn halve euro pallet formaat neemt het display minder ruimte in beslag, terwijl het toch voldoende producten kan presenteren. Het is perfect voor winkels en retailomgevingen waar ruimte beperkt is, maar de behoefte aan een aantrekkelijke productpresentatie blijft bestaan.

   Het TWM000S display is met zijn kleine maat een grote persoonlijkheid. Deze display S kratten zijn niet alleen een stijlvolle manier om je Windmill producten te presenteren, maar dragen ook bij aan een mooiere wereld. Ieder krat is gemaakt in samenwerking met het Leger des heils.

    

   Al onze displays zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en functionaliteit. Ze zijn gemakkelijk te monteren en bieden een stevige basis voor het tonen van producten. Of je nu een compacte of ruime displayoplossing nodig hebt, we hebben de juiste opties om aan je behoeften te voldoen.

   Hieronder zie je foto's met de indeling van de schappen op de Displays.

    

    

    

    

   TWM000XL Display XL

   TWM000L Display L

    

   TWM000S Display S

   Er is nog veel meer onderweg!

   Verder hebben we POS-materialen beschikbaar zoals flyers, posters en stickers. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar (+31) 085-303 6397 en we leggen je graag de mogelijkheden uit.

   News & updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »