Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Dinsdag 26 Oktober 2021

      The Windmill Camp Stove

      Met de Camp Stove maak je het buitenkoken eigen op eenvoudige wijze helemaal eigen. Vul de stove met briketten of houtskool en verwarm daarmee je pannen. Breid de mogelijkheden van de Camp Stove verder uit met het gietijzeren grillrooster en de plancha

       

       

      Gebruik

      De stove is eenvoudig in gebruik. Gebruik hout, houtskool of briketten als warmtebron. Zodra 'ie op temperatuur is kun je de stove gebruiken om met gietijzeren pannen op te koken, als grill te gebruiken met het gietijzeren grillrooster of gebruik je 'm met de plancha voor je favoriete gerechten!

       

      1. Haal de ringen van de Camp Stove en haal het kolenrooster er uit.
      2. Leg wokkels in de aslade, draai deze eventueel open, en steek ze aan. 
      3. Vul het kolenrooster met alle benodigde briketten en plaats deze terug in de stove. Als je ook briketten op het deksel wil gebruiken steek je deze eerst aan ín de stove. Deze kun je er later uithalen en op het deksel van bijvoorbeeld je Dutch Oven plaatsen. 
      4. Geef het geheel even de tijd om op temperatuur te komen. Als de briketten grijs geworden zijn kun je deze goed gebruiken.
      5. Plaats de kookringen met een gietijzeren pan (of het grillrooster, of de plancha) terug op de Camp Stove. Laat het gietijzer op temperatuur komen voordat je start met koken.
      6. Haal met de kolentang eventueel briketten uit het kolenrooster van de Camp Stove en plaats deze op het deksel van je Dutch Oven om van onder én boven te kunnen verwarmen.

       

       

       

      Kookringen
      Met de kookringen bepaal je de grote van de opening, zo kun je er dus kleine en grote pannen op gebruiken. Ook passen onze Dutch ovens precies met de pootjes in de uitsparing zodat ze extra stevig geplaatst kunnen worden. Wij bakten bijvoorbeeld heerlijke stroopwafels met het gietijzeren stroopwafelijzer op onze Camp Stove. Aanrader!

       

      'Press here'

      Met het vernieuwde ontwerp verwijder je de kookringen nog makkelijker. Druk de binnenste ring ter hoogte van de 'press here' tekst naar beneden en pak het er eenvoudig van af.

       

       

      Stove en grill in één

      In plaats van de stove te gebruiken om pannen op te verhitten, kun je ook het grillrooster aanschaffen. Dit rooster is gemaakt van extra sterk gietijzer en hiermee tover je de stove om in een grill. Groenten of vlees kun je direct op het grillrooster bereiden. Wel even inbranden voor gebruik!

       

       

      Plancha

      Plaats de plancha in plaats van de kookringen of het grillrooster op de Camp Stove en laat de warmte de rest van het werk doen. De gietijzeren plaat zal in z'n geheel verwarmen waardoor je deze als bakplaat kunt gebruiken. Draai de plancha met de grillstrepen naar boven om de grillplaat te gebruiken of bak je gerecht op de vlakke zijde. Bovendien past de plancha ook in vele large Kamado's. Lees hier alles over de plancha.


       

      Materiaal Camp Stove

      De Camp Stove is gemaakt van aluminium en is daardoor een lichtgewicht. De knop van de luchtschuif is gemaakt van rvs, en het houtskoolrooster is van gietijzer. In onderstaande pagina's uit de gebruiksaanwijzing kun je zien hoe de stove is opgebouwd. 

         

      Algemene informatie

      ArtikelnummerTWM073
      Diameter31,5 cm
      Hoogte23 cm
      Gewicht6,5 Kg

       

      Gebruiksaanwijzing

      De gebruiksaanwijzing legt nog uitgebreider uit hoe de Camp Stove in gebruik genomen kan worden. Hier vind je het overzicht met al onze gebruiksaanwijzingen.

       

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »