Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Donderdag 16 September 2021

      Recept: Kaneelbroodjes uit de broodpan

      Ingrediënten

      • 1 blikje croissantdeeg
      • 1 handje Krenten
      • Kaneel
      • Suiker

       Extra nodig

      • Brood Dutch Oven
      • Bakpapier

        Bereidingswijze

      1. Wel de krenten 15 minuten in warm, niet kokend water
      2. Rol het croissantdeeg uit zodat er een lange rechthoekige plak deeg ontstaat en verdeel de suiker en het kaneel over het croisantdeeg.
      3. Giet de krenten af, dep deze droog en verdeel over het deeg.
      4. Rol het deeg op over de lengte  en snijd in 8 gelijke stukken
      5. Pak de brood Dutch Oven, bedek de pak aan de binnenkant met bakpapier en plaats het opgerolde deeg rechtop in de pan. Zorg dat tussen de stukken deeg ook bakpapier zit.
      6. Plaats de broodpan in een barbecue van 190 graden Celsius, of plaats briketten onder de pan en op het deksel. Controleer na 15-20 minuten of het deeg al gaar is. Laat het nog even door garen indien dit niet het geval is.  

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »