Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      O. Cuisine Ontmoet & Doet - Maandag 31 Juli 2023

      Recept: Gevulde kalkoenfilet met zoete aardappel, courgette en aubergine

      Ingrediënten

      • 500g Kipfilet of kalkoenfilet                 
      • 250g Gehakt naar keuze                       
      • 2 Zoete aardappels
      • 4 Aardappels 
      • 1 Courgette                                     
      • 1 Aubergine                                     
      • 3 Tomaten                                           
      • 2 Wortels                                             
      • Salie
      • Rozemarijn
      • Knoflook
      • Peper
      • Zout
      • Ei
      • 50g Paneermeel.                                      
      • 2 el Kipkruiden

       

      Extra nodig

      Bereidingswijze

      1. Neem kipfilet of kalkoenfilet en snijd deze open zodat er een lap ontstaat.
      2. Meng het gehakt met peper en zout een ei en paneermeel en bedekt de kipfilet of kalkoenfilet met het gehakt.
      3. Rol de filet op en bind het met een slagerstouw op.
      4. Bestrooi het met de kipkruiden en bak deze in een Dutch Oven rondom bruin.
      5. Haal het uit de DO, snijd de groenten in plakken en leg deze willekeurig in een ring in de DO.
      6. Leg in de kip of kalkoen in het midden.
      7. Bak dit geheel met 4 briketten onder en 12 briketten op de deksel in ca 45 minuten klaar!

        Eet smakelijk

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »