Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Barbecuemagazine Fire&Food - Donderdag 7 Juli 2022

      Recept: Aardappelgratin uit de skillet

      INGREDIËNTEN:

      200 ml slagroom
      1 ei
      nootmuskaat
      800 g Roseval aardappelen
      1 teentje knoflook
      1 eetl. boter
      50 g geraspte Gruyèrekaas
      zout en peper


      Extra nodig:
      Skillet met deksel*
      Briketten

       

      Bereidingswijze:

      Klop slagroom, ei, zout, peper en nootmuskaat in een kom. Wrijf de binnenkant van de skillet in met het teentje knoflook en vet in met de boter. Snijd de aardappelen in plakjes en leg ze dakpansgewijs in de skillet en giet het roommengsel eroverheen. Bestrooi met de geraspte kaas.

      Leg 6 briketten onder de skillet en leg 10 briketten op een deksel die op de skillet past. Verwarm 45 minuten tot de aardappels gaar zijn en de kaas gesmolten is en goudbruin.

       

      * wil je weten bij welke skillet welke deksel past? Check dan dit blog

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »