Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   The Windmill® Genuine Dutch Cast Iron - Woensdag 30 Augustus 2023

   Burgers voor Kika!

   Op woensdag 23 augustus 2023 organiseerde Stichting Against Cancer een circuitdag op het TT-Circuit in Assen. Onze eigen Jaco Bruinekool en Martijn Schimmel van The Windmill waren aanwezig om hamburgers te bakken voor de vrijwilligers en bezoekers van dit prachtige evenement.

   De circuitdag bood tal van activiteiten, waaronder racen in een Maserati of Ferrari, meerijden met coureurs op het circuit, het verkennen van het circuit op de motor, offroad rijden op een militair terrein in een tankwagen of Dakartruck, een helikoptervlucht maken, varen in een politieboot, vissen, zelf een kart besturen en spelletjes georganiseerd door de Politie, Brandweer en ANWB.

   Voor de jongere bezoekers waren er ook genoeg leuke activiteiten, zoals zweven in de draaimolen, plezier maken op het springkussen, schminken, trapauto's besturen en interactieve spelletjes.

   De circuitdag was bedoeld voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Tijdens deze 18e editie konden meer dan 150 gezinnen even de zorgen rondom de ziekte van hun kind, broertje of zusje opzij zetten. De dankbaarheid van de kinderen was enorm en zodra ze uit de auto stapten, hadden ze een stralende glimlach en de grootste verhalen.

   Met het evenement zorgde de organisatie van Against Cancer niet alleen op televisie, maar ook in Assen zelf voor veel aandacht voor Kika. Tijdens de circuitdag werd er meer dan 100.000 euro opgehaald.

   Als je ook iets wilt betekenen voor deze gezinnen, kun je via deze link doneren aan Kika en Against Cancer: Direct online doneren - Racen tegen kanker ↗.

   Against Cancer op facebook: https://www.facebook.com/AgainstCancerNL 

   Bekijk hieronder een paar filmpjes van de dag!

    

    

   News & updates

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »