Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill® Genuine Dutch Cast Iron - Dinsdag 26 Maart 2024

      Apple Maple Sausage Breakfast Sandwiches

      Vandaag delen we een heerlijk en smaakvol gerecht: Apple Maple Syrup Braadworst Burgers. Deze sappige braadworstburgers zijn gemaakt met verse braadworsten, geraspte appel, ahornsiroop en een vleugje kruiden. Ze worden geserveerd op smakelijke broodjes met gesmolten gruyère en een gebakken ei. Het resultaat is een hartige en verrukkelijke combinatie van zoete en hartige smaken. Bereid je voor op een onweerstaanbaar gerecht dat je smaakpapillen zal verwennen!

      Ingrediënten:

      • 1 appel
      • 1 citroen
      • 4 verse braadworsten
      • 20 gr maple syrup ahornsiroop
      • 5 gr gemalen venkelzaad
      • 2 gr gedroogde tijm
      • 2 gr zout
      • 4 gr gerookte paprikapoeder
      • 2 gr kaneel
      • 8 plakjes gruyère
      • 8 witte bolletjes
      • 8 eieren

      Benodigdheden:

      Bereidingswijze:

      • Rasp de appel en doe dit in een kom. Voeg het sap van de citroen toe en voldoende koud water om de geraspte appel onder water te zetten. Laat de appel zo vijf minuten staan, giet het daarna in een zeef om uit te laten lekken en knijp het overtollige water eruit.
      • Doe de appel terug in de kom, knijp de braadworsten leeg en voeg de maple syrup, het gemalen venkelzaad, de tijm, zout, gerookte paprika en kaneel toe. Kneed totdat alles goed gemengd is. Verdeel dit worstmengsel in vier gelijke delen en vorm er dunne patties van.
      • Verhit een skillet boven open vuur of op de BBQ en bak de patties bruin met een kerntemperatuur van 65 °C. Laat ze op een bord onder alufolie rusten. Bak dan in de skillet, in het achtergebleven vet, de eieren. Rooster tegelijk de gehalveerde broodjes een beetje. Leg een apple maple syrup patty op de onderste helft van een broodje, dan een plak kaas en het gebakken ei. De andere helft van het broodje erop en happen maar!

      Variatietips / Toevoegingen:

      1. Voeg wat verse rucola of spinazie toe bovenop de burger voor een extra knapperige textuur en een vleugje frisheid.

      2. Experimenteer met verschillende soorten kaas, zoals cheddar, mozzarella of blauwe kaas, om de smaak van de burger te variëren en aan te passen aan jouw voorkeur.

      3. Maak een zoete en pittige topping door wat jalapenopepers in plakjes te snijden en ze op de burger te leggen. Dit voegt een heerlijke kick toe aan het gerecht.

      Eet smakelijk!

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »