Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Dinsdag 8 November 2022

      Uitgelicht: De KIBO Grill

      Japan is helemaal hot in de outdoorcooking scene. Van Binchotan tot Kamado, Japanse termen zijn ruim aanwezig op de buitenkookmarkt. Jullie weten natuurlijk beter dan wij wat Hibachi koken is, maar hier een kleine opfrisser mocht je het even kunnen gebruiken!

      Hibatchi is een zeer oude traditionele Japanse manier van eten bereiden, letterlijk betekend het vuurpot en het is een van ‘swerelds eerste bbq’s.. Het is wel echt iets anders als teppanyaki.

      KIBO Grill is een Hibachi-stijl gietijzeren grill om buiten mee te koken en grillen waarmee alle moderne gemakken gecombineerd zijn met een eeuwenoude techniek!

      Waarom KIBO? 

      Het zware gietijzer houdt de warmte van het vuur goed vast wat resulteert in een uitstekende grill-kwaliteit met vlees, vis of groenten. Gebruik de grill ook als stove voor het opwarmen van pannen en accessoires.

       Een leven lang plezier dankzij de duurzame eigenschappen van gietijzer
       Traditionele manier van koken met een uniek, Nederlands design
       Gelijkmatige temperatuurverdeling en lang behoud van de warmte 

      Roosterlifter / pook

      De meegeleverde pook zorgt er voor dat het hete gietijzeren rooster kan worden opgepakt en verplaatst maakt het openen van de vuurdeur eenvoudig. Gebruik altijd een hittebestendige handschoen tijdens het verplaatsen van het hete rooster.

       

      Rooster

      Plaats het rooster op een van de twee posities en verander daarmee de afstand tot het vuur. Plaats de pootjes in de uitsparing of gebruik de roosterlifter om het rooster op te pakken en een slag naar links of rechts te draaien om het rooster hoger te zetten.

        

       

      Gebruik & onderhoud van je KIBO Grill

      Zorg er voor dat je de KIBO Grill meteen optimaal kunt gebruiken! Zorg voor brandstof zoals houtskool of briketten en maak je assortiment compleet met conditioner, hittebestendige handschoenen en gietijzeren pannen & accessoires! Onderhoud is van groot belang en maakt van deze stoere grill een duurzaam product wat je leven lang mee kan gaan. Voor het beste resultaat gebruik je uiteraard onze conditioner, 100% plantaardig. Wil je weten hoe je je gietijzeren producten het best kunt bewerken? Lees dan dit blogbericht.

      De KIBO Grill is een duurzaam, gietijzeren product. Voorkom roest en zorg voor een leven lang plezier. Onderhoud het rooster goed met conditioner!

      Pannen & accessoires

      Maak de beleving met de KIBO Grill compleet! Heb je al zin in heerlijke poffertjes als toetje? Bak de lekkerste gerechten in een gietijzeren pan op de KIBO Grill! Gebruik briketten of houtskool als brandstof en zet je pan op het rooster! Gebruik de grill na het koken van de maaltijd voor een heerlijk toetje! Rooster je marshmallows, verwarm je appelcrumble of bak verse wafels boven een knisperend vuur!

      Het perfecte cadeau!

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »