Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Maandag 28 Maart 2022

      How to firepit stick!

      Koken op het vuur, voorheen een noodzaak, nu een fijne hobby. Wij hebben wat inspiratie voor je op een rij gezet voor het gebruik van onze firepit stick's

       

      Marshmallows
      Deze kennen we ondertussen wel, maar te leuk om niet te noemen! Marshmallows roosteren boven het kampvuur haalt het kind in ons allemaal naar boven, toch? 

      Worstjes
      Nog zo'n open deur! Maar ook deze mag je niet missen. Knakworstjes of braadworst bijvoorbeeld kun je lekker boven het kampvuur opwarmen. 

       

      Brood en croissantjes
      Brood bakken boven het vuur vergt iets meer voorbereiding, maar als je brooddeeg hebt klaargemaakt kun je heerlijke verse broodjes bakken boven het vuur. Heb je al eens gedacht aan croissantjes? Wikkel het croissantdeeg om de stok en bak het ongeveer 10 minuten boven het vuur tot 'ie goudbruin is. Je kunt hiermee variëren door er bijvoorbeeld kaas of chocolade, of naderhand jam in te doen. Knoeien gegarandeerd, maar dat mag! 

      Fruit
      Een schijf ananas, baan met chocola, of een gepofte appel. Haal het klokhuis uit de appel en vul met rozijnen en kaneel. Daarna in de aluminiumfolie wikkelen en aan de stok prikken en goed in het vuur houden tot de appel zacht wordt.- Ja je kunt ze ook direct in het vuur leggen, maar dit is toch veel leuker? 

      En bij al het bovenstaande geldt: regelmatig draaien! Zonde om te laten verbranden. Eet smakelijk! 

      Wist je dat..?

      De schil van een sinaasappel voor allerlei gerechtjes gebruikt kan worden? Zo kun je er heerlijk een scheutje rum in verwarmen. Blijft het niet alleen leuk voor de kinderen. Ook zijn er tal van recepten te vinden waarmee je cake, brownie of kaneelbroodjes kan bakken boven het vuur in de schil van een sinaasappel. 

       

      Klik hier en vind een winkel of webshop bij jou in de buurt!

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »