Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Grandpa Will - Beter bekend als WindWill. - Donderdag 5 Augustus 2021

      Dealers aan het woord: Opa Wil namens Vuur & Rook

      “The Windmill Camp Stove is een ongeëvenaarde allrounder die kan worden gebruikt als barbecue, fornuis en vuurplaats”, begint ‘WindWil’ zijn relaas over de stove. “En je kunt er houtskool, briketten of hout in branden, dus ook wat dat betreft is er keuze genoeg. Door de verstelbare schuif kun je de toevoer van zuurstof perfect regelen en je stove op de juiste temperatuur brengen en houden.


      Als je er op wilt koken met een Dutch Oven, dan is de stove geschikt voor iedere maat pan. Want er zitten diverse kookringen in, en door daar ringen uit te halen of weer toe te voegen kunnen er diverse maten DO’s en skillets op.

      De middelste kookring heeft drie kleine uitsparingen waar de pootjes van een Windmill Dutch Oven precies invallen. Dus staat die pan lekker stevig. Wat ik een heel veilig gevoel vind als mijn kleinkinderen door de tuin rennen. Want als ze dan per ongeluk tegen de Dutch Oventafel stoten, valt de pan met de hete inhoud er niet gelijk af.



      Maar ik zei net al dat het een echte allrounder is, deze camp stove. Je kunt er namelijk op grillen, BBQ’en, koken, maar hem ook als wokbrander gebruiken. Met het gietijzeren rooster wordt de stove een ware saté grillkampioen en met de gietijzeren plancha bereid je de heerlijkste tapas.Deze twee accessoires zijn apart verkrijgbaar.

      De Camp Stove heet ‘camp stove’ omdat je hem handig mee kunt nemen naar de camping. Of welke andere plek dan ook natuurlijk. Omdat dit Windmill product van aluminium is vervaardigd, weegt ‘ie niet veel en pak je de stove dus makkelijk mee als je gaat kamperen, varen of op het strand wilt grillen.

      Ook handig om te weten: omdat ‘ie dicht is, is deze stove op veel campings toegestaan. En als je op de Camp Stove gekookt hebt, kun je met een BBQ tang alle ringen eraf halen en er een vuurtje op stoken om op lome zomeravonden nog even met een fijn glas whisky en een sigaar te chillen.
      Tenminste, dat zou doen als ik zou roken, haha!


      Je zult zien dat als je eenmaal een stove hebt, je hem steeds vaker aansteekt. Ik gebruik hem ook voor de gietijzeren poffertjespan van The Windmill of het wafelijzer. Lekker verse wafels boven de stove bakken en de hele buurt jaloers maken met die heerlijke geur. Maar omdat de stove snel aan te steken is gebruik ik hem net zo makkelijk om ’s morgens in een skillet lekker eieren met gebakken spek te maken. Op een buitenvuurtje wordt dat nóg lekkerder dan van het fornuis!”

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »