Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill B.V. - Woensdag 18 Mei 2022

      Alles over onze gietijzeren plancha

      De plancha ziet er niet alleen stoer uit, maar is ook erg handig in gebruik. Een groot oppervlak maakt dat de plancha zwaar is en niet makkelijk verschuift. Gebruik de grillzijde of vlakke kant bij het bereiden van je favoriete eten. De plancha is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op onze Camp Stove en is passend gemaakt zodat je de plancha in diverse grote barbecues kunt gebruiken. Benieuwd welke barbecues geschikt zijn? Bekijk dan het schema! 

      Camp Stove

      Gebruik je de grillzijde? Dan vallen de ringen aan de vlakke zijde precies in je camp stove. Gebruik je de vlakke zijden om te bakken? Ook dan passen de grillribben precies in je Stove. Dit zorgt ervoor dat de plancha stevig geplaatst wordt. In het midden is de plancha het heetst, verder naar buitenkant neemt de temperatuur af. 

       

      Geschikt voor vele barbecues en vuurschalen

      Benieuwd of de plancha in jouw barbecue past? Bekijk hier alle passende modellen. 

      Big Green EggLarge, Extra Large
      Grill GuruLarge, Extra Large, Clasic Kettle 22 inch
      Kamado JoeClassic, Big Joe, Kettle Joe
      The BastardLarge, Extra Large
      WeberOriginal Kettle 47 cm, Weber Master Touch 57 cm, 
      YakinikuLarge 19 inch, Extra Large 22 inch en Extra Extra Large 24 inch

       

       

      Kampvuurset

      Heb je onze kampvuurset in je tuin staan? Ook dan kun je de plancha gebruiken. Zorg er wel voor dat de plancha de schaal niet helemaal afsluit maar dat de lucht er vrij omheen kan. 

       

      Grillzijde

      Groente, vlees of tosti's of grillen voor de hele familie? Geen probleem! Met 47 cm heb je een behoorlijk bakoppervlak. Heb je een baconpress bij de hand? Dan maak je ook de lekkerste panini's of een haantje van de grill.

       

      Inbranden

      Niet onbelangrijk, gietijzer kun je het beste een aantal keer inbranden. Aangezien de plancha niet in een gemiddelde oven past, kun je dit het beste doen op de warmtebron waarop je 'm gaat gebruiken. Een keramische barbecue werkt het makkelijkste bij het inbranden. Het is van groot belang dat je plancha ín de barbeuce past zodat je deksel goed dicht kan. 

       

      Medium Keramische Barbecues

      '' Kan ik de plancha ook gebruiken op een medium maat barbecue? '' Hier kunnen we heel kort over zijn. Nee. 

      De plancha past er fysiek op, sterker nog, op het eerste gezicht staat het mooi ook. Maar het is van belang dat de plancha IN de barbecue past, en niet op de rand rust. Er ontstaat een natuurlijke trek wat maakt dat je barbecue veel te hard brandt. Niet praktisch, véél te heet en bovendien maakt de plancha daarmee ook de (vilt)rand van je barbecue kapot. Je Q kan ook niet meer sluiten als de plancha er op ligt. Wees dus gewaarschuwd.

       

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »