7 April 2025
Rijst met Zoetzure Saus van het Kampvuur
Makkelijk en gezond buiten koken? Mandy deelt haar recept voor rijst met zoetzure saus, bereid in de gietijzeren skillet van The Windmill op de camp stove. Snel klaar, eiwitrijk en boordevol smaak – ideaal voor elke buitenkok!
26 Maart 2025
Nieuwe smaakmakers bij The Windmill: DrieksBBQ & De Grillende Tegelzetter
Er zijn van die momenten waarop je weet: dit wordt een klassieker. Zo’n gerecht waarbij je na de eerste hap al denkt: “Wát is dit voor waanzin?” En die waanzin komt deze keer van niemand minder dan DrieksBBQ – Maikel Schuurmans, samen met zijn BBQ-buddy @de.grillende.tegelzetter. Maak kennis met hun Picanhaburger met Pulled Pork, geserveerd op huisgemaakte rode burgerbuns. Ja, je leest het goed: rood. Deze burger is niet zomaar een stapel vlees – dit is een culinaire toren van smaak, vuur en finesse.
25 Maart 2025
Internationale wafeldag!
Onze wafelijzers in actie!
20 Maart 2025
Wrap Caveman Style!
Geniet van heerlijke gekruide kip, verse groenten en een wrap van de kolen!
11 Maart 2025
St. Patricks Day Mates!
Geniet samen met ons van een heerlijk recept Irish Stew en Soda Bread van één van onze ambassadeurs, Boyke ten Broeke a.k.a. The Hungry Dutchman!