Customer Support
0
Close

Categories

Filters
      The Windmill B.V. - Thursday 26 September 2021

      Recept: Boeuf Bourguignon

      Boeuf Bourguignon is een van de eerste stoofpotten die we maken zodra de herfst zijn intrede doet. 

       

      Benodigdheden:

      750 gram runder riblappen
      2 eetlepels bloem 
      1 pot kleine zilveruitjes
      1 klein blikje tomatenpuree
      8 tenen knoflook fijngesneden
      4 laurierbladeren
      1 winterwortel (in plakjes)
      3 stelen bleekselderij (in plakjes)
      250 gram (kastanje)champignons in kwarten
      750 ml rode wijn 
      1 boullion blokje 
      Water

       

      Bereidingswijze:

      • Snijd het vlees in blokjes en wentel door de bloem.
      • Voeg de wijn met de laurier, knoflook, bouillonblokje en de uitjes toe aan de Dutch oven en verwarm deze op langzaam.
      • Bak (in delen) in een skillet het vlees hard aan en voeg deze toe aan het wijnmengsel. Bak bij het laatste gedeelte van het vlees de tomatenpuree mee. Voeg water toe tot alles onder het vocht staat en laat 3 uur langzaam pruttelen.
      • Voeg de wortel en bleekselderij toe en laat nog een uurtje zachtjes koken.
      • Bak als laatste de champignons in de skillet en voeg deze toe aan de stoof. Nog even kort verwarmen en eet smakelijk!

       

       

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Compare 0

      Add another product (max. 5)

      Start comparison

      Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »