Kundendienst
0
Schließen
  The Windmill B.V. - Montag 26 Oktober 2021

  De kampvuurset

  Of je nu alleen gezellig rond het vuur wil zitten, of lekker buiten wil koken, met de kampvuurset kun je alle kanten op. Standaard wordt de set geleverd met een driepoot. Deze zit niet in de doos, maar krijg je er los bij. Belangrijk om te weten, de Dutch oven zit er niet bij. 

   

  Vuurkorf

  Als je het frame in elkaar hebt gezet plaats je de beugels voor de rvs bakjes eerst in het frame. Daarna kan de schaal in het frame worden gezet. Met een stapel haardhoutblokken maak je een gezellig kampvuur. Met onze firepit sticks kun je bijvoorbeeld marshmallows roosteren.

  Lees 5 kindvriendelijke gerechtjes met de firepitstick

   

   

  Je kunt ook bijvoorbeeld onze broodpan in het vuur zetten. Om van de bovenkant te verwarmen leg je brandende stukjes hout, houtskool of briketten bovenop het deksel. 

   

  Grillschaal

  Plaats de meegeleverde beugels op de rand van de schaal en plaats vervolgens het grillrooster op de schaal. Zo gebruik je de schaal om te grillen of je kunt er bijvoorbeeld een skillet of wafelijzer op plaatsen. Om de temperatuur meer te reguleren kun je kiezen voor houtskool of briketten

   

   

  Dutch oven & de kampvuurset

  Wil je helemaal uitpakken? Zet de driepoot in de daarvoor ontwikkelde uitsparingen. Hang je Dutch oven boven de set en kook boven een kampvuur. 

   

  Verlengpoten 

  Als je onze verlengpoten aanschaft kun je de driepoot hoger plaatsen. Een Dutch oven past er dan iets moeilijker tussen, omdat de afstand tussen de poten smaller wordt. Je zou met extra kettingen en haken het rooster kunnen ophangen zodat de afstand tot het vuur hoger wordt. 

   

  Plancha

  De Plancha is speciaal ontworpen voor onze Camp Stove, maar past qua formaat ook in de vuurschaal. Het is wel handig als je een beugel of iets dergelijks hebt om de Plancha op te leggen, zodat er wel wat ruimte tussen het vuur en de plancha zit. Je kan hier bijvoorbeeld stenen voor gebruiken.

   

  Cortenstaal
  Bij aanschaf is de schaal van de kampvuurset zwart. Dit zal bij gebruik veranderen. De zwarte verf zal door het gebruik eraf gaan waardoor de schaal gaat roesten. Je krijgt dan een cortenstaal-look. 

   

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergleichen 0

  Fügen Sie ein anderes Produkt hinzu (max. 5)

  Vergleich starten

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »